Even voorstellen..

Mijn naam is Marjolijn en ik woon in Kolham. Mijn hobby, het maken van taarten en cupcakes, is in mei 2011 begonnen toen we met het vrijgezellenfeest van mijn zus een cupcakeworkshop gingen doen. Ik vond het hartstikke leuk en toen we aan het eind van de workshop de overgebleven fondant mee naar huis mochten nemen was ik ook erg blij. Mijn eerste fondanttaart heb ik gemaakt toen diezelfde zus en zwager terug kwamen van hun huwelijksreis.

Ik merkte al snel dat ik het erg leuk vond om ook taarten te bekleden en in eigen opdracht ben ik toen wat cupcakes en taartjes gaan maken. Op een gegeven moment kwam de eerste opdracht van 'buitenaf' binnen en sindsdien maak ik af en toe een taart- of cupcakebestelling voor iemand. Van elke taart of cupcake die ik maak leer ik weer wat en dat probeer ik dan weer bij mijn volgende opdracht toe te passen, met als gevolg dat elk baksel weer net ietsje beter wordt.

Intussen ben ik in april en mei (2012) twee Wiltoncursussen gaan volgen waarbij ik voor beide cursussen geslaagd ben. Tijdens deze cursussen heb ik geleerd om van icing boordjes en bloemetjes te spuiten, maar ik heb ook geleerd om te werken met gumpaste.

Taarten maken is echt mijn passie. Elke taart en cupcake wordt dan ook met veel liefde en plezier gemaakt. In het maken van een taart/cupcake zit echter wel erg veel tijd en dat betekent dat het soms wat lastig te combineren valt met mijn baan in een optiekwinkel. Daarom krijg ik een bestelling het liefst zo op tijd mogelijk binnen, zodat ik al mijn activiteiten daar omheen kan plannen. Ik probeer een taart-/cupcakebestelling echter altijd in te plannen, hoe druk mijn leven ook. Daarvoor vind ik het veel te leuk om te doen!

 Voor nu wens ik je veel rondkijkplezier en hopelijk tot horens!

     Met mijn eerste Wiltondiploma (2012)