Even voorstellen..

Mijn naam is Marjolijn en ik woon in Assen. Mijn hobby, het maken van taarten en cupcakes, is in mei 2011 begonnen toen we met het vrijgezellenfeest van mijn zus een cupcakeworkshop gingen doen. Ik vond het hartstikke leuk en toen we aan het eind van de workshop de overgebleven fondant mee mochten nemen was ik ook erg blij. Mijn eerste fondanttaart heb ik gemaakt toen diezelfde zus en zwager terug kwamen van hun huwelijksreis.

Ik merkte al snel dat ik het erg leuk vond om ook taarten te bekleden en in eigen opdracht ben ik toen wat cupcakes en taartjes gaan maken. Op een gegeven moment kwam de eerste opdracht van 'buitenaf' binnen en sindsdien maak ik af en toe een taart- of cupcakebestelling voor iemand. Van elke taart of cupcake die ik maak leer ik weer wat en dat probeer ik dan weer bij mijn volgende opdracht toe te passen.

Intussen ben ik in april en mei (2012) twee Wiltoncursussen gaan volgen waarbij ik voor beide cursussen geslaagd ben. Op die cursussen heb ik geleerd bloemen en kantversieringen te spuiten, maar ook om  fondant en gumpaste bloemen te maken. Ik was blij dat ik die cursussen gedaan had, want bij de eerstvolgende bestelling heb ik mijn 'spuitvaardigheden' al moeten gebruiken. Ik merk dat ik bij het maken van alle taarten en cupcakes steeds weer wat leer en dat elk baksel weer ietsje beter wordt.

Taarten maken is echt mijn passie. Elke taart en cupcake wordt dan ook met veel liefde gemaakt (dat is dat aparte bijsmaakje dat u niet kunt thuisbrengen :P). In het maken van een taart/cupcake zit erg veel tijd en dat probeer ik ook te laten zien in het eindresultaat. Voor nu wens ik u veel rondkijkplezier en hopelijk tot horens!

     met mijn eerste Wiltondiploma